تعریف جلبک :
جلبک ها ریسه داران کلروفیل داری هستند که غذای خود را از طریق فتوسنتز بدست می اورند واندام ها زایشی انها از لایه ی سلول های نازا احاطه شده است.
گروهی از گیاهان نا همگون که از لحاظ سازمان افگی اندازه،شکل ظاهری،فیزیولوژی، بیوشمی ،تولید مثل و اکولوژی بسیار متنوعند
جلبکها موجودات فتواتوتروف هستند و تولید کنندگان اصلی مواد آلی در محیطهای آبی می باشند.
در اکوسیستمهای آبی جلبکها و فیتو پلانکتونها بخش مهمی از زنجیره غذایی موجودات آبزی و ماهیها را تشکیل می دهند و لذا بخش عمده ای از تولیدات آبزیان مستقیماً وابسته به وجود آنها است همچنین جلبکها به واسطه عمل فتوسنتز و متصاعد نمودن اکسیژن، محیط اطراف خود را اکسیژنه نموده و برای حیات آبزیان مساعد می نمایند
بررسی تکنولوژی و جنبههای اقتصادی تولید جلبکها نشان میدهد که از آنها در جنبههای مختلف تولید مواد میتوان استفاده کرد . از جمله کاربرد جلبکها درصنایع غذایی، تغذیه، تولید دارو، رنگ دانه، مواد شیمیایی و سوخت میباشد
:: موضوعات مرتبط:
سلسله قارچ ها،
،
:: برچسبها:
جلبک ,
ویژگی عمومی جلبک ها,
,
ادامه ی مطلب ...